Elektriker opgaver

Elektriker Opgaver


Vi er en meget bred elektriker forretning, og løser mange forskellige opgaver for vores kunder, og skal der en specialist til at løse opgaven, har vi mange samarbejdspartnere vi kan trække på! Så tøv ikke med at kontakte os!

nyborg_genbrug_1
nyborg_genbrug_2
nyborg_genbrug_3
nyborg_genbrug_3-indendoers
nyborg_genbrug_4
nyborg_genbrug_5
nyborg_genbrug_6

NYBORG GENBRUGSPLADS


EL Entreprisen

Søndersø2
Søndersø4
Søndersø1

SØNDERSØ GENBRUGSPLADS


EL Entreprisen

Holland3
Holland4
Holland5
Holland1
Holland2

DÅSELINJE HOLLAND

Komplet opsætning og montering

Tavle udskiftning - vi udskifter el tavler fra gamle med alm. sikringer til nye med automatikringer og i et mere morderne look! Vi giver gerne en pris for udskiftning af din tavle.

Entreprenør opgaver - vi har en forvokset vognpark af forskellige entreprenør maskiner og udfører ofte tit gravearbejdet i forbindelse med vores el arbejde!

Specielle Solcelle Anlæg - Vi har i samarbejde Nordfyns Kommune designet et lille solcelleanlæg i et busstoppested til belysning i stoppestedet hvor der ikke kunne kobles til gadebelysningen, smart og effektivt.

Belysning Hjemmet - Vi har stor erfaring i at udskifte eksisterende belysning til LED eller lave helt nyt, vi designer belysningen så den passer netop dit behov!

Netværk - Vi laver alt i netværk og rackskabe både store og små. Vi udfører opgaver for kommunen og supermarkeder.

Større byggesager - Vi udfører også el arbejde på større byggeopgaver for hovedentreprenører, og udføre udbudsvunde opgaver for kommunen. Og har vundet opgaver i størrelser helt op til 1,5 mio

Anden Belysning - Vi udføre mange belysnings opgaver og udskifter eller laver ny belysning i butikker, haller eller i industrien - Vi har mange samarbejdspartnere og kan fremskaffe alt i belysning - Vi kan også tilbyde finansering!