Alarm og Sikring

Alarm og Sikring


Vi har testet mange forskellige alarm typer og kamera overvågning af, og har fundet de bedste til at være vores leverandøre, som vi kan stå ved!

Vi bruger Alarmer fra Jablotron og kamara-overvågning fra Abus & Safire, Vi rådgiver gerne og kommer med løsninger inkl installation, Ring på 71999126!


Alle vores alarmer kan vi teknisk overvåge og det er helt gratis! Vi kan også tilbyde vagtcentral for kun 149kr. p måned og sammen med vores døgnvagt er du godt dækket ind!

Tyveri Alarm

AZOR


Selv en alarm kan styres intuitivt uden stress! Som at tænde og slukke for lyset! Og alt sammen uden kompliceret installation!


Azor er en enkel trådløs alarm med en intuitivt betjening, ideel til lejligheder, hytter, sommerhuse, garager, kontorer og små forretninger.


Den fulde høje komfort en bruger vil få fordel af, ved brug af alarmen, skyldes især dens lette betjening og installation. Den lette betjening og nstallation gør alarmen utrolig komfortabel, og samtidig er den meget skånsom mod bygningen takket være den trådløse teknologi.


Fra 2495,00 kr

Fra 5495,00 kr

JABLOTRON 100


Professionel sikkerhed har aldrig været lettere. Kan udvides, fjernbetjenes og nemt tilpasses. Og så ser den tilmed godt ud!


JA-100 er et revolutionerende trådløst alarmsystem designet til at sikre dine værdigenstande. Velegnet til såvel private boliger som butikker, kontorer, varehuse, værksteder osv. Systemet kan rapportere om indbrud, brand, nødkald, overfald og andre tekniske alarmløsninger.


Systemet tilbyder også “home automation” (fjernstyring af elektriske apparater, styring af varme, tænde for apparater via bevægelsesdetektorer, døre og vinduekontakter eller fjernbetjening).


Kamera overvågning fra ABUS

Fra: 3000,00 kr

7" touch screen, trådløst kamera og appDenne trådløse overvågningspakke indeholder alt, hvad der behøves for at lave en hurtig og enkel overvågningsløsning. Pakken indeholder en 7" touch screen samt et inden-/udendørs kamera med IR lys, PIR detektor og opløsning på 640x480 pixels. Når kameraets PIR detektor registrerer en bevægelse bliver der automatisk vist live-billeder med lyd på monitoren. Optagelserne bliver endvidere gemt på et SD kort, som indsættes i monitoren (SD kort ikke inkluderet i pakken). Monitoren har indbygget batteri, som oplades når den står i den medfølgende dockingstation. Kameraet skal tilsluttes strømkilde, men forbindelsen mellem kamera og monitor er trådløs. Videosignalet overføres ved hjælp af digitalt krypterede signaler, hvilket forhindrer forstyrrelser og interferenser. Samtidig forhindrer det, at signalerne kan opfanges af udefra kommende. Der kan tilkøbes ekstra kameraer (se TVAC16010B), idet der kan tilsluttes op til 4 kameraer til en monitor. Fjernadgang for visning af livebillede via App til smartphones (iOS/android) er mulig når monitoren er monteret i dockingstationen, som tilsluttes internetforbindelse. Endvidere er det muligt via smartphone at hente en eventliste over optagelser, som er gemt på SD kortet samt afspille disse. Det er også muligt at slette optagelser på SD kortet via telefonen. Endvidere kan systemet sende en email hver gang der detekteres bevægelse


Fra 2799,00 kr

Analog HD pakke m/2 tube 1080p kameraerHD Coax KIT 2 Kamera


Bestående af:

1 stk. DVR 4Ch 1080P Lite

1 stk. Harddisk 1 TB SATA

2 stk. HD DOME/TUBE kamera PRO 1080P IP66

2 stk. Kombineret koaksialkabel 10m

1 stk. Strømforsyning 12VDC 1,5A

1 stk. Strømforsynings fordeler 2 udgange

Via LAN-tilslutning kan tilgå livebilleder og optagelser på internetbrowser og app til iOS og Android. Der kan også tilsluttes monitor direkte til optageren, hvis dette ønskes.


Ring og hør nærmere for den mest optimale løsning for dig!